Nyhedsbrev nr. 5

Modtagere (revideret):
G2: Jenny, Jens, Jørgen F, Kristen
G3: Alle på nær Kisser
G4: Christian, Elisabeth M, Gunnar, Maria

Mailing-lister
Der er kun et enkelt punkt på dagsordenen denne gang: mailing-lister. Jeg har længe gået og tænkt på at lave sådan nogle, og da der kom en konkret forespørgsel fra Niels C, kom jeg altså endelig i gang.

En mailing-liste er en enkelt mail-adresse, der sender mail ud til flere modtagere på en gang, således at det er meget nemt at sende en mail til f.eks. hele familien, onklerne, tanterne, fætrene, kusinerne eller hvad man nu måtte ønske.

Jeg vil selvfølgelig holde øje med, om listerne skulle blive misbrugt til spam (uønsket reklame-mail) af skumle personer. Skulle det ske, forbeholder jeg mig ret til at ændre eller i grelle tilfælde helt nedlægge en eller flere lister, men lad os ikke håbe, det kommer så vidt. Det er indtil videre planen, at det kun er familien, der får kendskab til listen, og det burde jo begrænse misbruget betragteligt!

Jeg starter med en enkelt liste med (forhåbentlig) hele familien, men vil med tiden oprette flere, hvis og når behovet opstår.

Jeg vil gerne have følgende tilkendegivelse fra dig som modtager denne mail, enten:
1) Jeg vil gerne medtages på mailing-listen med hele familien, og også gerne fremtidige lister
eller
2) Jeg vil gerne medtages på mailing-listen med hele familien, men vil gerne spørges, inden jeg medtages på andre lister
eller
3) Jeg ønsker ikke at blive medtaget på nogen mailing-liste

Du kan selvfølgelig nårsomhelst skifte mening!

Du behøver ikke at sende hele mail-teksten tilbage igen - kopier blot linien med det aktuelle svar, og send den tilbage til mig!

Evt. spørgsmål og forslag er velkomne!

Der er nye passwords til adresseliste (********) og stamtræ (********)

Udsendt 18-Feb-2003, Webmaster