Nyhedsbrev nr. 4

Ikke udsendt pr. mail

Der er ingen nye sektioner denne gang, men der er sket en del ændringer, som jeg lige vil fortælle lidt om.

Navneliste
I navnelisten er efternavne, ægtefæller og kærester fjernet. Disse oplysninger findes nu i stamtræet, så der er jo ingen grund til, at de vises i navnelisten også. Jeg synes, navnelisten bliver mere overskuelig, når der ikke står Hyldgaard-Jensen over det hele ;-).

Jeg har medtaget følgende personers adresser, telefonnumre og/eller mail-adresser, da de i forvejen findes frit tilgængelige på internettet (dvs. der er ikke adresse- eller nummer-beskyttelse):
G2: Ebba, Jens, Jørgen
G3: Clara, Jette, Mette, Niels E

Forenkling af administration
Da det har vist sig, at arbejdet med at administrere navneoplysninger ikke er særligt omfattende, og at det faktisk gav mere administration at dele funktionen op, er Niels C trådt tilbage som arkivar. Problemet var hovedsageligt, at den tekniske side af administrationen, oprettelse og opdatering af navnedatabase samt publicering på internettet lå og ligger hos webmaster, så vi blev enige om, at webmaster indtil videre overtager arkivarens forpligtelser. Dermed kan webmaster-mailadressen nu også bruges ifm. navneoplysninger. Arkivar-mailadressen bibeholdes indtil videre, men mail til denne videresendes altså nu til webmaster.

Skrevet ultimo juli 2001, Webmaster